O nas

Šefova beseda

Kvaliteta zagotovljena

Vodja in eden izmed ustanoviteljev Sladke jame Miran Matečko prisega na kvaliteto slaščic in sladoleda, ki se izdelujejo v lastni proizvodnji. Kot glavni slaščičar s pomočjo svoje družine stalno zagotavlja kakovost izdelkov in prijetno počutje v lokalu za Bežigradom.

Minjoni

Pripravljate zabavo? Ne veste kako bi presenetili goste z vrhunskimi sladicami? Minjoni so mini tortice vrhunske kvalitete s katerimi boste nedvomno pustili goste brez besed.

Poročne torte

Poročna torta je posebno doživetje večera na vsaki poroki. Poskrbita da bo vajin večer čaroben in popoln z odlično torto izpod naših rok. Uredili bomo da bodo vse oči osupnile ob pogledu na vajino torto predvsem pa da bodo krožniki ostali prazni.

Rojstnodnevne torte

"Vse najboljše za te, vse najboljše za te,..." pesmica brez odlične torte ne pride do izraza. Zaupajte nam kreacijo vaše rojstnodnevne torte in obljubimo, da vas ne bomo razočarali.

Priložnostne torte

Imate otvoritev novega podjetja, praznujete obletnico? Personalizirana torta za vaše potrebe je odlična izbira. Kontaktirajte nas za več informacij.